Boek uw verblijf in de lente!
De Ruwenberg Hotel
Discount slider image

Boek uw verblijf in de lente!

Ga eropuit in Nederland en boek een nachtje of een meerdaags verblijf in Hotel De Ruwenberg. Geniet van onze locatie en alle hotelvoorzieningen zodat u onbezorgd kunt genieten.

 

Bekijk hier direct onze beste aanbiedingen.

 

 1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

8 uurs vergaderarrangement

Organiseert u binnenkort een vergadering, workshop, bijeenkomst, training, inspiratiesessie of heisessie? Eén van de meest bijzondere en unieke vergaderlocaties treft u in Sint-Michielsgestel, vlakbij Den Bosch. Een prachtig 14 ha landgoed gelegen te midden in de natuur. De Ruwenberg biedt u 40 vergaderruimtes met op maat vergaderarrangementen, 196 hotelkamers, een restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse vergaderingen. 

De vergaderarrangementen van De Ruwenberg:

8 uurs vergaderarrangement

 • Gebruik van plenaire zaal met daglicht en airconditioning
 • Per 10 personen gebruik maken van een passende subzaal (onder voorbehoud van  beschikbaarheid)
 • Onbeperkt luxe assortiment koffie en thee in de lounge
 • Onbeperkt handfruit en gezonde versnaperingen in de lounge
 • Een lekkernij tijdens de pauze
 • Compleet verzorgd lunchbuffet in het restaurant
 • Onbeperkt frisdranken en mineraalwater
 • Gebruik van een beamer met scherm en 2 flipovers in de plenaire zaal
 • Notitieblokken, pennen en conferentiekoffer in de plenaire zaal
 • Wifi
 • Gebruik van onze sportfaciliteiten:
  Sauna, zwembad, fitness, volleybal, squash, tennis, driving range.
 • Gratis parkeergelegenheid

Naast het 8 uurs arrangement heeft de Ruwenberg ook 12-24- en 32 uurs arrangementen. 

Zo bieden wij u faciliteiten van topkwaliteit en omarmen u met onze Brabantse gastvrijheid. De locatie zal u op een inspirerende wijze voorzien van meer energie en bijdragen aan een perfecte vergader- of trainingsdag. De vergaderfaciliteiten van De Ruwenberg zijn ook uitermate geschikt voor buitenvergaderingen, hybride events, workshops, symposia, congressen, productpresentaties en unieke teambuilding activiteiten

8 uurs vergaderarrangement op maat

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van een 8 uurs vergaderarrangement op maat? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag en kosteloos een offerte met een passend arrangement voor een geslaagde vergadering.

Vergaderen in de buitenlucht

Wilt u zich laten inspireren door een groene omgeving? De Ruwenberg is een bijzondere vergaderlocatie gelegen op een 14 hectare landgoed aan de rivier de Dommel. Op ons landgoed bent u omringd door groen, rust en ruimte. Buiten vergaderen bevordert de concentratie en creativiteit. Het verandert de hele dynamiek en daarmee ook de effectiviteit van een teamoverleg, training of strategisch overleg. Een buiten meeting is een unieke beleving.

Ontdek vergaderlocatie De Ruwenberg: alles onder een dak

De Ruwenberg is gelegen in een inspirerende en rustgevende omgeving. Het 14 hectare grote landgoed straalt alles uit waar De Ruwenberg voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Het hoofdgebouw op het landgoed bestaat uit de originele middeleeuwse entrée met daarachter ons Atrium met 4 vleugels. Het is mogelijk om deze vleugels exclusief te gebruiken. Een vleugel telt 66 hotelkamers, 3 plenaire en 6 break-out zalen met een eigen lounge en terras.

Op zoek naar een langer arrangement dan 8 uurs vergaderarrangement? Bij De Ruwenberg vindt u alles onder één dak: 40 conferentiezalen, 196 hotelkamers, restaurant, lounges, terrassen en wellness- en sportfaciliteiten. Alles wat u nodig heeft voor één- of meerdaagse meetings, vergaderingen en conferenties. De terrassen bij elke vleugel en het mooie omliggende groen nodigen uit om naar buiten te stappen. Bijvoorbeeld voor een buiten meeting, een koffiebreak met weids uitzicht, of om al wandelend een one-on-one coachingsgesprek te voeren. In de tuinen van het landgoed worden ook teambuildingsactiviteiten georganiseerd, zoals schapen drijven, dronevliegen of boogschieten.  U kunt hier zelfs in een bootje stappen en naar het nabijgelegen kasteel Maurick of de Bossche binnenstad varen.

Gaat u binnenkort een hybride event organiseren en bent u op zoek naar een locatie? De Ruwenberg is gespecialiseerd in de organisatie van hybride events, live streaming en videoconference. In samenwerking met onze partner op het gebied van audiovisuele mogelijkheden is het nu mogelijk om uw persconferentie, presentatie of (board)meeting rechtstreeks uit te zenden via het internet. In een, eventueel beveiligde, omgeving kan uw boodschap worden uitgezonden naar een door u geselecteerde doelgroep. Zo kunnen mensen op afstand toch de zakelijke bijeenkomst volgen.

Capaciteit van de vergaderzalen

Iedere vergadering heeft een eigen doel, daarom heeft uw bijeenkomst ook een eigen zaalopstelling nodig. Dankzij de flexibele capaciteit van De Ruwenberg kunnen we allerlei vergaderopstel-ingen bieden. Denk aan een kringopstelling, maar ook een school- of theateropstelling is mogelijk. In iedere ruimte kunt u uw eigen sfeer aanbrengen! Uiteraard staan deze zalen op de dag van uw evenement in gewenste zaal opstelling voor u klaar.

Reviews

Of u nu een kort overleg gaat plannen of een meerdaagse bijeenkomst, bij De Ruwenberg doen wij er alles aan om al uw zakelijke wensen uit te laten komen. Zo bieden wij u faciliteiten van topkwaliteit, een inspirerende omgeving en uitstekende service. Wat uw wensen of behoeften ook zijn, ons team doet alles om uw bijeenkomst tot een succes te maken: kwaliteit gegarandeerd. Zo vinden ook onze bezoekers. Lees hier onze beoordelingen.

Vind het juiste 8 uurs vergaderarrangement om te vergaderen bij De Ruwenberg

Heeft u nog andere wensen? Dan kijken wij graag samen naar een passend aanbod. Ook voor kleine groepen, korte bijeenkomsten of grote events maken wij graag een vergaderarrangement of offerte op maat. Voor meer informatie over de vergadermogelijkheden, al uw vragen en het aanvragen van een offerte kunt u uiteraard contact opnemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

green key

green star